Catering i Solna och Barkarby

MittCafé erbjuder catering av fräscha och nyttiga sallader, goda frukostpaket och fantastiskt gott fika. Skicka din förfrågan till catering@mittcafe.se eller fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ät nyttigt och jobba bättre

Catering från MittCafé är det självklara valet för ditt företag om du söker frukost och lunch för era jobbmöten. Med vårt fantastiskt goda och hälsosamma utbud får du rätt förutsättningar för trevliga, effektiva och givande möten.

Företagsträning

Vill ditt företag kombinera er catering beställnings med ett skönt träningspass erbjuder vi företagsklasser på MittGym. Vi skräddarsys passet efter ert önskemål. Ni får den träning ni vill ha en samtidigt en bra teambuilding på köpet.  Vill du veta mer kan du antingen kan du antingen be om mer info i ditt mail till catering@mittcafe.se eller genom formuläret.

Läs mer på mittgym.se

Fest, kalas och student

Vi erbjuder goda bakverk, som morotstårta, kladdkaka, blåbärspaj, biskvier, raw balls, bullar mm. Vill ni bjuda på buffé kan vi göra våra fräscha sallader i större kantiner. Vi har kycklingsallad,  laxsallad samt en vegansk sallad gjord på rostade kikärtor.

styrelse och föreningsmöten

Letar ni efter godssaker till styrelse och föreningsmöten är vi det perfekta alternativet. Vi har ett stort utbud av hembakade bakverk.

Om Mittcafé

MittCafé är beläget i området Ingenting i Huvudsta Solna samt vid gamla flygfältet och numera den nya handelsplatsen i Barkarby. I vår meny hittar du gott baristakaffe från Lykke, hembakat fika och hälsosamma luncher och soppor. Unna dig en fikastund, en fräsch sallad efter träningen på vårt gym MittGym, sätt dig och jobba med en kopp kaffe eller ta take-away.